سرآشپز دیوید چانگ تغییرات غذایی متعددی که در سرتاسر جهان اتفاق می افتد بررسی می کند و تاثیرات آنها بر دنیای رستوران ها و مردم را نشان می دهد و...
ارسال: ظهور ماشینها
همه می توانند هر کجا که هستند با هر قیمتی هر چیزی را که می خواهند بخورند. اکنون این ربات ها وظیفه حمل پیتزا دارند و امروز تغییرات بسیاری نیز به وجود آمده است و...
برگر: رژیم متعادل
برگر همیشه خوشمزه است و همه آن را دوست دارند، اما با گسترش گوشت ارزان، محیط زیست ما از تعادل خارج شده است و...
رستورانها: محاسبه
بیماری کووید، تحولی را که مدت ها برای صنعت رستوران داری در پیش بود، به وجود آورده است. اما آیا آینده برای همه عادلانه تر خواهد بود؟
صبحانه: توهم انتخاب
صبحانه زیاد و بزرگ وعده ای است که به عنوان مهم ترین وعده غذایی روز می خوریم، از قهوه گرفته تا کاپیتان کرانچ و...
سوشی: خداحافظی کن
بسیاری از چیزهایی که در مورد سوشی می دانیم دروغ است و همین باعث می شود تا این غذای محبوب را از بین ببریم و...
۲۰۵۰: به آینده نگاه کن
فرهنگ پاپ مشتاقانه به دنبال تصویرسازی از غذاهای آینده است، اما معمولا تصویری نادرست از آن ارائه می کند. زندگی در سال ۲۰۵۰ چگونه خواهد بود؟ آیا فست فود به غذای اصلی ما تبدیل می شود؟