استنلی توچی در سراسر ایتالیا سفر می کند تا اسرار و لذت های غذاهای منطقه ای این کشور را کشف کند.
ناپل و ساحل آمالفی
استنلی توچی با پیتزا در ناپل ضیافت میکند. استنلی برای یافتن تازه ترین موزارلا و بهترین گوجه فرنگی سن مارزانو، تور گردبادی را آغاز می کند و از اسپاگتی و کدو سبز دیدنی لذت می برد.
رم
استنلی توچی در جستجوی چهار پاستا معروف به رم می رود. استنلی rigatoni all'amatriciana را سفارش می دهد، از carbonara نمونه می گیرد و مجموعه ای از پنیرها و سوسیس های تهیه شده از گوسفند و خوک های پرورش یافته در منطقه را امتحان می کند.
بولونیا
استنلی توچی به کاوش در بولونیا می پردازد که بسیاری آن را پایتخت غذایی ایتالیا می دانند. بولونیا خانه محصولات غذایی محافظت شده در سطح جهانی است: پارمیجانو، پروسوتو د پارما و سرکه بالزامیک سنتی که فقط چند مورد را نام برد.
میلان
استنلی توچی در اطراف میلان غذا می خورد و می نوشد. در اینجا، استنلی از یک aperitivo لذت میبرد، احساس میکند برای درست کردن پیتزوکری – نودلی که از گندم سیاه تهیه میشود، الهام گرفته است، و از غذاهای کلاسیک میلانی – گوشت گوساله و ریزوتو لذت میبرد.
توسکانی
استنلی توچی خانه سابق خود را کشف می کند: توسکانی. استنلی یک بار شراب می خزد، اهمیت نان کم ارزش را جشن می گیرد و از غذاهایی که از نان کهنه به عنوان ماده اصلی استفاده می کنند، نمونه می گیرد.
سیسیل
استنلی توچی از سیسیل بازدید می کند. در اینجا، استنلی یک حس ترد شور را امتحان می کند، انگورهای کشت شده در خاک های منحصر به فرد منطقه را می چشد و به مهمان نوازی سیسیلی منعکس می شود.